Ανακατεύουμε το στραγγιστό γιαούρτι 2% ΑΓΝΟ με το μέλι και το σιρόπι σφενδάμου με ένα κουτάλι.
Στη συνέχεια βάζουμε το στραγγιστό γιαούρτι 2% ΑΓΝΟ στο μπολ που θα σερβίρουμε.
Στολίζουμε το γιαούρτι με τα βατόμουρα, τον λιναρόσπορο, τους σπόρους chia και το μέλι!
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2% ΑΓΝΟ
1 κγ σιρόπι σφενδαμο
3 raspberry
3 βατόμουρα
1 κτγ λιναρόσπορο
1 κτγ chia
1 κτσ μέλι
1 μερίδα
5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα
Τηλ. +30 24310 61222
[email protected]
Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Α.Ε | αρ. Γ.Ε.ΜΗ 026530540000
Παρακαλώ εισάγετε διεύθυνση email