Σε ένα μπολ βάζουμε το στραγγιστό γιαούρτι 2% ΑΓΝΟ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά η σαλάτα μας.
Μπορούμε να προσθέσουμε και επιπλέον γιαούρτι εφόσον θέλουμε την σαλάτα περισσότερο κρεμώδη.
Τέλος, μεταφέρουμε την σαλάτα μας σε ένα βαθύ πιάτο και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρόκα στην κορυφή.
Καλή μας όρεξη!
100 γρ. τόνος Αλοννήσου
2 κτσ στραγγιστό γιαούρτι 2% ΑΓΝΟ
1 κτσ καλαμπόκι σπυρί
1/2 αγγούρι κομμένο κυβάκια
1 κτσ ελαιόλαδο
1/2 κτσ λευκό ξύδι
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
2 παξιμάδια χαρουπιού σπασμένα με το χέρι
2 κλωνάρια μαϊντανό (για το ντεκόρ)
Ρόκα (για το ντεκόρ)
2 – 3 Μερίδες
5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα
Τηλ. +30 24310 61222
[email protected]
Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Α.Ε | αρ. Γ.Ε.ΜΗ 026530540000
Παρακαλώ εισάγετε διεύθυνση email