Ρίχνουμε στο μπλέντερ το κεφίρ ΑΓΝΟ, το φυστικοβούτυρο, τη βανίλια, την κανέλα, το μέλι και το κακάο.
Σερβίρουμε το μείγμα σε ένα γυάλινο ποτήρι.
Τέλος, στολίζουμε με μαύρη σοκολάτα γάλακτος και συνοδεύουμε με ψιλοκομμένη φράουλα.
500ml κεφίρ ΑΓΝΟ
1 κτσ φυστικοβούτυρο
1/2 κτγ βανίλια
1/2 κτγ κανέλα
1 κτγ μέλι
1 κτγ κακάο
2 – 3 Μερίδες
5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα
Τηλ. +30 24310 61222
[email protected]
Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Α.Ε | αρ. Γ.Ε.ΜΗ 026530540000
Παρακαλώ εισάγετε διεύθυνση email