Βάζουμε στο μπλέντερ το κεφίρ ΑΓΝΟ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε.
Μετά σερβίρουμε σε ένα ποτήρι και στολίζουμε με τον δυόσμο.
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα.
500 ml κεφίρ ΑΓΝΟ
1 κτσ μέλι
1/2 κτγ βανίλια
1/2 μάνγκο ψιλοκομμένο
1 φύλλο δυόσμο για ντεκόρ
1/2 κτγ κανέλα σκόνη
1 μερίδα
5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα
Τηλ. +30 24310 61222
[email protected]
Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Α.Ε | αρ. Γ.Ε.ΜΗ 026530540000
Παρακαλώ εισάγετε διεύθυνση email