Παίρνουμε 2 φέτες ολικής ψωμί ολικής άλεσης (τοστ), τις αλείφουμε με βούτυρο ΑΓΝΟ και τις τηγανίζουμε ελαφριά.
Αμέσως μετά, βάζουμε τις φέτες σε ένα πιάτο και προσθέτουμε πάνω τους: το στραγγιστό γιαούρτι 5% ΑΓΝΟ , το αβοκάντο κομμένο σε φέτες, τα ντοματίνια και τον λιναρόσπορο.
Τέλος, στην κορυφή μπορούμε να προσθέσουμε: τα φύλλα από το baby σπανάκι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μία πρέζα αλάτι και μία κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο!
Καλή απόλαυση!
2 φέτες ψωμί ολικής αλέσης (τοστ)
10 γρ. βούτυρο ΑΓΝΟ
2 κτσ στραγγιστό γιαούρτι 5% ΑΓΝΟ
4 ντοματίνια
1/2 αβοκάντο
2 κτγ λιναρόσπορο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελάχιστα φύλλα από baby σπανάκι
1 κτγ ελαιόλαδο
2 μερίδες
5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα
Τηλ. +30 24310 61222
[email protected]
Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Α.Ε | αρ. Γ.Ε.ΜΗ 026530540000
Παρακαλώ εισάγετε διεύθυνση email