Open sandwich με γιαούρτι, αβοκάντο, λιναρόσπορο, ντοματίνια και baby σπανάκι με βούτυρο & στραγγιστό γιαούρτι ΑΓΝΟ 5%

Εκτέλεση

Παίρνουμε 2 φέτες ολικής ψωμί ολικής άλεσης (τοστ), τις αλείφουμε με βούτυρο ΑΓΝΟ και τις τηγανίζουμε ελαφριά.

Αμέσως μετά, βάζουμε τις φέτες σε ένα πιάτο και προσθέτουμε πάνω τους: το στραγγιστό γιαούρτι 5% ΑΓΝΟ , το αβοκάντο κομμένο σε φέτες, τα ντοματίνια και τον λιναρόσπορο.

Τέλος, στην κορυφή μπορούμε να προσθέσουμε: τα φύλλα από το baby σπανάκι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μία πρέζα αλάτι και μία κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο!

Καλή απόλαυση!

Συστατικά

2 φέτες ψωμί ολικής αλέσης (τοστ)
10 γρ. βούτυρο ΑΓΝΟ
2 κτσ στραγγιστό γιαούρτι 5% ΑΓΝΟ
4 ντοματίνια
1/2 αβοκάντο
2 κτγ λιναρόσπορο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελάχιστα φύλλα από baby σπανάκι
1 κτγ ελαιόλαδο

Ποσότητα:

2 μερίδες

Σχετικές συνταγές