Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντιπ γιαουρτιού: στραγγιστό γιαούρτι 2% ΑΓΝΟ, κρέμα γάλακτος, άνηθος, δυόσμος, χυμός λεμονιού, ξύσμα λεμονιού, ψιλοκομμένο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
1/2 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι 2% ΑΓΝΟ (120 γρ.)
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (120γρ.)
1 σκελίδα σκόρδο
1 κτσ ψιλοκομμένο άνηθο
1 κτσ φρέσκο δυόσμο
1 κτσ χυμός λεμονιού
1 κτγ ξύσμα λεμονιού
3 – 4 Μπολάκια
5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα
Τηλ. +30 24310 61222
[email protected]
Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Α.Ε | αρ. Γ.Ε.ΜΗ 026530540000
Παρακαλώ εισάγετε διεύθυνση email