Ξεκινάμε να αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα οποία στη συνέχεια πλένουμε ελαφρά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το πράσο.
Αμέσως μετά, αφού βάλουμε μια κουταλιά βούτυρο ΑΓΝΟ σε ένα τηγάνι και τσιγαρίσουμε τα υλικά μας, προσθέτουμε λίγο σχοινόπρασο για έξτρα γεύση (προαιρετικά).
Έπειτα, σβήνουμε με χυμό λεμονιού και προσθέτουμε λίγο ξύσμα.
Αφού γεμίσουμε τα μανιτάρια με την γέμιση που φτιάξαμε, προσθέτουμε από πάνω τριμμένη γραβιέρα και λίγο λιωμένο βούτυρο.
Τέλος, ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στον φούρνο, έως ότου πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και γίνουν τραγανά!
Καλή μας όρεξη!
400 γρ. μανιτάρια
50 γρ. βούτυρο ΑΓΝΟ (link προϊόντος στο site)
50 γρ. κρεμμύδι ξερό
40 γρ. πράσο
70 γρ. γραβιέρα
1 λεμόνι
1 κτγ αλάτι
1 κτγ πιπέρι
Λίγο ξύσμα λεμονιού
Σχοινόπρασο (προαιρετικά)
4 – 6 μερίδες
5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα
Τηλ. +30 24310 61222
[email protected]
Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Α.Ε | αρ. Γ.Ε.ΜΗ 026530540000
Παρακαλώ εισάγετε διεύθυνση email