Βάζουμε στο μπλέντερ το κεφίρ ΑΓΝΟ με την μπανάνα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε την chia, την βανίλια και το σιρόπι σφενδάμου.
Τέλος, μοιράζουμε το μείγμα σε γυάλινα μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες μέχρι να φουσκώσει η chia.
500ml κεφίρ ΑΓΝΟ
3 κτσ chia
1 μπανάνα
1/2 κτγ βανίλια
1 κτγ σιρόπι σφενδάμου
2 – 3 Μερίδες
5ο χλμ. Τρικάλων- Πύλης, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα
Τηλ. +30 24310 61222
[email protected]
Ελληνικά Γαλακτοκομεία – Α.Ε | αρ. Γ.Ε.ΜΗ 026530540000
Παρακαλώ εισάγετε διεύθυνση email